miercuri, 28 ianuarie 2009

Dihonie intre avocati

Avocatii ieseni sunt impartiti in doua tabere conflictul fiind generat de spatiul unde se afla sediul Baroului Iasi (ma refer la sediu si nu la apartamentul unde este secretariatul si decanatul).
Pentru cei ce nu stiu, in sediul Baroului isi desfasoara activitatea cateva zeci de avocati la fiecare masuta fiind cate 4 avocati fiecare cu coltul sau. La etaj, din cate stiu, se afla biblioteca si o doamna secretara impreuna cu un telefon de la care toti avocatii pot suna cand isi doresc. Toate cheltuielile legate de intretinerea spatiului si plata celorlalte (femei de seriviciu, telefon, xerox) sunt suportate de catre toti avocatii inscrisi pe tabloul avocatilor. Insa, este evident ca nu toti avocatii au loc in spatiul respectiv. Iar daca vreun avocat nou doreste si el sa aiba un loc acolo, va ramane cu dorinta.
Fata de aceste aspecte, restul avocatilor care au propriile birouri de avocatura nu sunt foarte multumiti de faptul ca ei trebuie sa plateasca si pentru confortul celorlalti avocati.
Ramane de vazut in cele din urma avocatii care au birourile in sediul Baroului vor plati sau nu.

Niciun comentariu: