joi, 29 ianuarie 2009

Primarul, statuile si fantanile

Iata ca Inaltimea Sa Nichita vrea sa aloce pentru statui si fantani arteziene suma de un milion de euro. Doresc sa ii transmit pe aceasta cale o lista cu o mica parte din personalitatile din Iasi carora ar trebui sa le ridice o statuie:
In primul rand ar trebui o statuie pentru Domnia Sa pentru meritul deosebit de a nu fi facut nimic niciodata si pentru banii aruncati pentru fotbal.
O statuie ar trebui si pentru Simirad cel care de-a lungul timpului a reusit sa vina doar cu idei de genul wc-urilor din CJ, pietelor nefolositoare si insalubre etc.
Nu trebuie uitati Balba singura persoana care nu reprezinta pericol social daca se urca beat la volan, Ionut Popa pentru ca in sfarsit a plecat, Radu Prisacaru pentru efortul facut pentru judetul Iasi, Relu Fenechiu pentru modul in care a reusit sa isi puna oamenii sai in posturi de unde sau ales cu dosare penale, membrilor comisiilor de aplicare a fondului funciar pentru ca au dat cui au vrut si cum au fost interesele, Niculescu de la UPA pentru ca reuseste sa fie in ilegalitate legala si nu mai continui pentru ca deja m-a apucat durerea de ficat!!!
Toate aceste statui ar trebui sa fie pe o singura alee care sa fie numita "Aleea Rusinii" iar la capatul aleii sa fie construita o fantana arteziana in care toate aceste personaje sa fie inecate.
Si totusi... pentru a nu se cheltui atatia bani ar trebui ca statuile sa fie construite din hartie igienica iar inecul sa aiba loc in Bahlui...

Niciun comentariu: