luni, 4 august 2008

Zgomot de catuse la primarie

Doua din protejatele lui Nichita sunt cercetate penal pentru fals, uz de fals, inselaciune si abuz in serviciu contra intereselor persoanei. Astfel, stimabilele doamne au facut un fals grosolan punand intr-un dosar de fond funciar o declaratie scrisa de mana (si care au sustinut ca a fost data in fata lor) prin care o persoana renunta in favoarea fratelui sau la cota sa de mostenire. Si ghici ce? Persoana respectiva (care la acel moment era in S.U.A.) a venit... Si a contestat hartia. Dosarul se afla in cercetari la D.I.I.C.O.T. Iasi la d-nul procuror Radu Moisescu. Grija mare esta ca stranse cu usa doamnele respective vor da probabil si alte nume...
Ramane de vazut daca Radu Moisescu isi va face datoria si daca nu cumva se vor face presiuni asupra lui. Una din doamne este Lacramioara Vernica. In cateva zile voi afla si cine este cealalta persoana.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Era si timpul sa se implice un pic si "organul". Sa speram ca justitia isi va face datoria, nu de alta dar este de notorietate ce de-a ilegalitati se petrec in primarie.